3 tipp a harmonikus gyerekszoba kialakítására

ingyenes e-book

Megosztom Veled a legfontosabb információkat az élhető gyerekszobáért!

Megfelelő gyerekkuckó, egészséges fejlődés

Az egyik legnehezebb dolog egy lakás/ház berendezésénél a megfelelő gyerekszoba kialakítása. Nem is gondolnád mennyi mindenre hatással van ez a kis kuckó gyermeked életében! 

Ez az oka, hogy elkészítettem Neked a 3 tipp a harmonikus gyerekszoba kialakítására e-bookot, hogy segítsek egy kicsit eligazodni az útvesztőben. 

Gondolhatnád, hogy minek ez a felhajtás, hiszen elég, ha bedobok egy ágyat és asztalt, aztán kész is. Pedig hatalmas szerepe van a gyermekeink egészséges fejlődésében a gyerekszobának. 

Ezekre mind választ fogsz kapni, ha letöltöd az e-bookot:

R

Mire figyelj, ha harmonikus gyerekszobát akarsz kialakítani.

R

Elvárások egy jól működő, harmonikus gyerekszobával szemben.

R

3 tipp, amivel el tudod érni a harmóniát.

R

Hogyan érdemes tervezni?

R

Milyen formákkal és színekkel érdemes gyermekünket körülvenni?

R

Miért figyelj a vizuális zaj csökkentésére?

Ki vagyok én? Miért bízhatsz meg bennem?

Kékesi – Tóth Andrea vagyok, az élhető, harmonikus gyerekszobák megteremtője.

A gyerek fejlődésében a szülőkkel, testvérekkel való kapcsolat mellett a másik fő szerepet a közvetlen környezet játssza. Hiszem, ha egy jól megalkotott környezetben boldog, kiegyensúlyozott gyerekek élhetik hétköznapjaikat és nőhetnek fel, akkor ez a felnőtt életükre is pozitív hatással lesz.

A gyerekszoba kapcsán a szakmai tudáson kívül, az sem árt, ha a kiszemelt lakberendező gyakorló szülő is, aki első kézből tapasztalja meg a gyerekek életének változásait. Bár nincs két egyforma gyerek, de vannak általános igények, sajátosságok, amiket figyelembe kell venni. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden oldalról tudlak támogatni a szülőség rögös útján. Amennyire fontos a gyerekszoba kialakítása és a gyermekünkre gyakorolt hatása, annyira nagy a káosz a témában. 

Mivel az élhető, egészséges gyerekszobák a szívügyem, kifejezetten erre fókuszálok, ebben segítek. Mindennek az alapja a harmonikus gyerekszoba, minden itt kezdődik el.